Aalpoel en Garrits nieuwe kampioenen Oortveldruiters

EMPE – In de Manege in Empe zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen voor paarden en pony’s gehouden. Er wordt, ieder op zijn eigen niveau, een dressuurproef gereden, die alle door dezelfde jury worden beoordeeld. Degene met de hoogste score wordt dressuurkampioen.

Bij het springen werd gestreden over twee manches en een barrage als je beide manches foutloos hebt afgelegd. Degene die de barrage het snelst en foutloos had gereden, werd springkampioen. De clubkampioen heeft het beste resultaat behaald wanneer beide disciplines bij elkaar worden opgeteld.
Voor de clubkampioenen lag er een mooie deken klaar, beschikbaar gesteld door de firma’s Daaleman en Klein Hekkelder. Voor de dressuur- en springkampioenen werden zadeldekjes, ook wel chabrak genoemd, gesponsord door videoshop Haniel.
Bij de pony’s is Elzemiek Aalpoel met Daphne (foto) clubkampioen geworden en reserve kampioen werd Jacqeline Boesveld met Candy. Bij de paarden was de hoogste eer voor Jan Garrits met Krap An (foto), reserve kampioen werd Linda Nieuwenhuis met Promiss.
Dressuurkampioen pony’s werd Elzemiek met Daphne. Springkampioen pony’s is geworden Jacqueline met Candy. Bij de paarden werd Iris Braam met Dimitri dressuurkampioen en Linda met Promiss springkampioen.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.