Home / Bronkhorst / Uitslag Kruisjassen VV Oeken

Uitslag Kruisjassen VV Oeken

BROEK – Woensdag vond de eerste kruisjasavond van het nieuwe seizoen plaats in De Vroolijke Frans. Met een nipte voorsprong werd de eerste prijs in de wacht gesleept door Jan Kaatman en Henk Klein Heerenbrink met 3.571 punten. Henk Streppel en Jo Kloppers werden tweede met 3.555 punten. De derde prijs was voor Jan Kloppers en Anton Klein Heerenbrink. Zij hadden 3.446 punten bij elkaar gejast. Het was niet de avond voor Jan Jacobs en Henk Bruntink. Met slechts 2.431 punten konden zij de poedelprijs mee naar huis nemen.
Een deel van de prijzen voor deze avond werden beschikbaar gesteld door: de Vroolijke Frans, Mitra, Slagerij van Dijk. Theo, Nance en Jolanda & Sietse hartelijk dank daarvoor. De volgende kaartavond zal op woensdag 26 oktober zijn. Aanvang 19.30 uur.

Naast de trouwe deelnemers zijn ook nieuwe koppels van harte welkom. Voor informatie kan contact worden opgenomen met Henk Bruntink (telefoon: 0575 – 563160 of via e-mail: hjbruntink@hotmail.com).
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.