Home / Rheden / Met ruim 180 over de A348: rijbewijs kwijt

Met ruim 180 over de A348: rijbewijs kwijt

RHEDEN – Een 37-jarige motorrijder uit Apeldoorn heeft dinsdagmiddag zijn rijbewijs verspeeld omdat hij met een snelheid van ruim 180 km/u over de A348 bij Rheden reed. Op deze weg is maximaal 120 toegestaan. De motorrijder trok rond kwart voor drie de aandacht van de onopvallende videosurveillance van het verkeershandhavingsteam van de politie doordat hij met hoge snelheid reed. Bij een achtervolging werd de Apeldoornse motorrijder geklokt met een snelheid van 188 km/u. De man werd aan de kant gezet en kreeg een proces-verbaal. Zijn rijbewijs is ingenomen in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.