Home / Velp / Velpenaar gewond bij verkeersongeval

Velpenaar gewond bij verkeersongeval

VELP – Bij een verkeersongeval tussen een fietser en een auto op de Zutphensestraatweg in Velp is woensdagochtend vroeg, een 59-jarige man uit die plaats gewond geraakt. Het slachtoffer reed omstreeks kwart voor zeven op zijn fiets over de Zutphensestraatweg toen hij ter hoogte van de kruising met de A. G. Hofkeslaan werd aangereden door een auto, bestuurd door een 52-jarige Arnhemmer. Vermoedelijk had de automobilist de fietser niet opgemerkt. De aangereden Velpenaar is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.