Huisvredebreuk, vernieling en mishandeling, man in Velp opgepakt

VELP – Na een ruzie in een huis in de staatsliedenbuurt in Velp heeft de politie in de nacht van woensdag op donderdag een 32-jarige man uit Zeist opgepakt. De man wordt verdacht van huisvredebreuk, vernieling en mishandeling van de 43-jarige bewoonster.

De twee hadden elkaar de avond ervoor leren kennen waarna de Zeistenaar met de vrouw mee naar huis ging. Vermoedelijk als gevolg van drugsgebruik zou de Zeistenaar zich in huis hebben misdragen, waarna hij ondanks herhaalde verzoeken weigerde te vertrekken. Op een gegeven moment ontstond er een handgemeen waarbij de Zeistenaar vernielingen zou hebben aangericht. Ook zou hij de vrouw mishandeld hebben. Gewaarschuwde agenten troffen de twee nog vechtend in huis aan en wisten de vrouw te ontzetten. De Zeistenaar is ingesloten voor nader onderzoek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.