Home / Velp / Huisvredebreuk, vernieling en mishandeling, man in Velp opgepakt

Huisvredebreuk, vernieling en mishandeling, man in Velp opgepakt

VELP – Na een ruzie in een huis in de staatsliedenbuurt in Velp heeft de politie in de nacht van woensdag op donderdag een 32-jarige man uit Zeist opgepakt. De man wordt verdacht van huisvredebreuk, vernieling en mishandeling van de 43-jarige bewoonster.

De twee hadden elkaar de avond ervoor leren kennen waarna de Zeistenaar met de vrouw mee naar huis ging. Vermoedelijk als gevolg van drugsgebruik zou de Zeistenaar zich in huis hebben misdragen, waarna hij ondanks herhaalde verzoeken weigerde te vertrekken. Op een gegeven moment ontstond er een handgemeen waarbij de Zeistenaar vernielingen zou hebben aangericht. Ook zou hij de vrouw mishandeld hebben. Gewaarschuwde agenten troffen de twee nog vechtend in huis aan en wisten de vrouw te ontzetten. De Zeistenaar is ingesloten voor nader onderzoek.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.