Home / Velp / Fietsendief slaat toe onder ogen eigenaar (74)

Fietsendief slaat toe onder ogen eigenaar (74)

VELP – Een 74-jarige Velpenaar heeft dinsdagmiddag met lede ogen moeten toezien hoe een fietsendief er met zijn bezit vandoor ging. Het slachtoffer zat omstreeks vijf uur op de Hoofdstraat op een bankje onder de kastanjeboom en had zijn fiets op korte afstand en niet afgesloten op de stoep staan.

Op een gegeven moment kwam er een tot dusver onbekende jongen aanlopen die in het voorbijgaan de fiets pakte en erop wegreed richting Oranjestraat, waar hij uit het zicht verdween. Volgens de gedupeerde Velpenaar ging het om een blanke jongen van 18 a 19 jaar met donker halflang haar met wat slag erin en zwarte kleding. De jongen droeg opvallende lila kleurige slippers.
De politie vraagt getuigen te reageren. Tips zijn welkom op telefoonnummer 0900-8844.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.