Fietsendief slaat toe onder ogen eigenaar (74)

VELP – Een 74-jarige Velpenaar heeft dinsdagmiddag met lede ogen moeten toezien hoe een fietsendief er met zijn bezit vandoor ging. Het slachtoffer zat omstreeks vijf uur op de Hoofdstraat op een bankje onder de kastanjeboom en had zijn fiets op korte afstand en niet afgesloten op de stoep staan.

Op een gegeven moment kwam er een tot dusver onbekende jongen aanlopen die in het voorbijgaan de fiets pakte en erop wegreed richting Oranjestraat, waar hij uit het zicht verdween. Volgens de gedupeerde Velpenaar ging het om een blanke jongen van 18 a 19 jaar met donker halflang haar met wat slag erin en zwarte kleding. De jongen droeg opvallende lila kleurige slippers.
De politie vraagt getuigen te reageren. Tips zijn welkom op telefoonnummer 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.