Home / Ellecom / Brit raakt rijbewijs kwijt na snelheidsovertredingen

Brit raakt rijbewijs kwijt na snelheidsovertredingen

ELLECOM – Een motoragent van het verkeershandhavingsteam heeft dinsdagavond in Ellecom een 29-jarige Brit onderschept na een aantal forse snelheidsoverschrijdingen. De man viel rond half negen al op doordat hij onnodig links reed over de A348 bij De Steeg.

Toen de (onopvallende) motoragent achter hem aan reed ging het gas erop en werden snelheden bereikt van meer dan 200 km/u. Op de A348 is 120 de limiet en het lukte de motoragent dan ook nauwelijks de Brit bij te houden. De rit ging vervolgens verder via de Ellecomsedijk, waar de man met een snelheid van 160 km/u werd geklokt terwijl daar maximaal 80 is toegestaan. Daar lukte het uiteindelijk de man aan de kant te zetten. Zijn rijbewijs werd ingenomen.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.