Spankerenaar aangehouden na overtreding huisverbod

SPANKEREN / DIEREN – Wegens overtreding van een eerder aan hem opgelegd huisverbod en bedreiging, heeft de politie in Dieren dinsdagmiddag een 19-jarige jongen uit Spankeren aangehouden.

In verband met huiselijk geweld tegen zijn moeder had de Spankerenaar eerder al een huisverbod opgelegd gekregen van de burgemeester. In strijd daarmee had de jongen dinsdag toch zijn ouderlijk huis opgezocht. Nadat dit bij de politie gemeld was gingen agenten naar de Spankerenaar op zoek. Op de kruising Tellegenlaan met de Lindelaan in Dieren werd hij aangetroffen. Later werd bekend dat de Spankerenaar ook bedreigingen zou hebben geuit aan het adres van de buren van zijn ouders. De jongen is ingesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.