Trouwlocaties zetten hun deuren open

REGIO –Ruim 160 trouwlocaties in Nederland openen zondag 2 oktober hun deuren voor bruidsparen die op zoek zijn naar de perfecte trouwlocatie. In Eerbeek, Lathum, De Steeg, Rozendaal en Brummen doen bijzondere trouwlocaties mee aan de Open Trouwlocatie Dag.

Het Fletcher Hotel Huis te Eerbeek, Grand Café Rutgers in Lathum, Langoed Rhderoord in De Steeg, Kasteel Rosendael in Rozendaal en Historische Buitenplaats Spaensweerd in Brummen zijn vrijblijvend tussen 11.00 en 16.00 uur te bezoeken. Kijk voor nog meer trouwlocaties die meedoen aan de Open Trouwlocatie Dag op www.opentrouwlocatiedag.nl. Het is de eerste keer in Nederland dat zoveel trouwlocaties tegelijkertijd hun deuren openen voor belangstellende bruidsparen; diverse hotels, kastelen, landgoederen, restaurants, musea, monumenten en dierenparken doen mee.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.