Home / Loenen / Bloembakken sieren Loenen

Bloembakken sieren Loenen

LOENEN – Het dorp Loenen is in de afgelopen zomer fraai opgesierd met bijzonder mooie bloembakken. De Commissie Dorpsverfraaiing/Floralia kreeg dit jaar de medewerking van een aantal bloemliefhebbers bij het inplanten en onderhoud van de bakken. Ongeveer twintig bakken staan verspreid in het dorp opgesteld. Verschillende bakken werden ingeplant met bolbegonia’s en hebben door het gunstige weer en de goede verzorging hun kleurenpracht laten zien. De planten werden weer beschikbaar gesteld door het tuincentrum Het Hooge Land uit Beekbergen. De Commissie is blij met de medewerking van velen om het dorp leefbaar en kleurig te houden – foto: Martien Kobussen
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.