Geen medaille voor Van den Eyssel

EERBEEK – Op 24 en 25 september 2011 zijn in Edinburgh Schotland de JKS Wereldkampioenschappen Shotokan gehouden. Ronald van den Eyssel van Karate Club Eerbeek mocht de Nederlandse driekleur vertegenwoordigen in een team van zeven karateka. Van den Eyssel kwam in zijn categorie tot de laatste acht van 68 deelnemers, maar moest zich daarna gewonnen geven. Het heren Kumite-team moest al in de tweede match tegen Japan, dat toch een maatje te groot bleek. Er was wel succes voor Bregje Kaars, die wereldkampioene werd bij de vrouwen 40+, en Tom Kompier, derde bij de heren 40+ kumite. Al met al is er goed gestreden en heeft het Nederlandse team zich laten gelden en niet zomaar gewonnen gegeven.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.