Muziek maken bij Mr. HM vd Zandt

Iedereen die altijd al eens muziek wilde maken, is meer dan welkom bij Drum- en Showfanfare Mr. HM vd Zandt uit Velp. Wie bij vd Zandt begint, krijgt gratis een opleiding op diverse instrumenten. Wie eenmaal mee kan spelen met het orkest, gaat de show mee instuderen en meelopen op straat bij optochten, zoals bij de avondvierdaagse. Belangstellenden kunnen op maandag- of donderdag tussen 19.30 en 21.30 uur eens binnenlopen in het clubgebouw Odeon aan de Beemd 1 in Velp, bereikbaar via de Rietganssingel. Op 17 oktober is er en openbare repetitie voor slagwerk en blazers.

www.vanderzandtvelp.nl
g.meyboom3@chello.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.