Home / Eerbeek / Cursus voorbereidend tennis

Cursus voorbereidend tennis

EERBEEK – Tennisclub Eerbeek start vrijdag 28 oktober, bij voldoende animo, met een nieuwe cursus voorbereidend tennis voor kinderen van vijf tot en met zeven jaar. Centraal staan balvaardigheid en slagvaardigheid. De kosten bedragen 85 euro voor achttien lessen. Er zijn lessen op vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur, behalve in de schoolvakanties, op het tennispark aan de Harderwijkerweg. Bij slecht weer gaat de club naar sporthal de Bhoele. Opgave kan tot 17 oktober bij Erna Souissa, tel. 0313-654835 of jeugd@tceerbeek.nl.

www.tceerbeek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.