Home / Dieren / Liedbegeleiding op gitaar

Liedbegeleiding op gitaar

DIEREN – Bij Musica Allegra in Dieren start woensdag 5 oktober een cursus liedbegeleiding op gitaar. Dit is een cursus met snel resultaat, waarbij het leren van akkoorden en aanslagtechniek voorop staan. Het is niet nodig noten te kunnen lezen. Aan bod komen evergreens uit het pop- en luisterrepertoire, liedjes van de basisschool en Sinterklaas- en Kerstliedjes. De cursus is geschikt voor iedereen vanaf zestien jaar en bestaat uit tien lessen. De lessen vinden plaats op woensdagavonden van 20.30 tot 21.30 uur in Het Rhedens. Inschrijven kan via www.musicaallegra.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.