Home / Doesburg / Kunstbus naar Carmen

Kunstbus naar Carmen

DOESBURG – De Kunstbus van het Ouderenwerk in Doesburg gaat op 22 november naar de opera Carmen. Dit is een Franstalige voorstelling, met Nederlandse boventiteling. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor 55-plussers die mee willen. De Kunstbus heeft drie opstapplaatsen in Doesburg: bij Sporthal Beumerskamp in Beinum, het Burgemeester Keiserplein op de Ooi en bij Patrimonium in het Centrum. Voor meer informatie en aanmelding kan tot 4 november contact worden opgenomen met Carion, van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur, via tel. 0313-472632 of i.van.til@carion.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.