Home / Doesburg / Country dansen in Doesburg

Country dansen in Doesburg

DOESBURG – Het Ouderenwerk van Carion in Doesburg biedt, bij voldoende belangstelling, een cursus countrydansen op de Linie. Iedereen die graag wil bewegen en dansen op muziek kan hieraan meedoen. De dansen worden op rustig tempo aangeleerd door een ervaren docent. De cursus start op woensdag 12 oktober, de les duurt van 09.30 tot 10.30 uur. Voor meer informatie en aanmelding kan contact worden opgenomen met Wilma Langeveld van Carion, van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur, via tel. 0313-472632.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.