Aanmelden voor Brummens Dictee

EERBEEK – De Werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting gemeente Brummen is weer druk met de voorbereidingen voor het tiende Groot Brummens Dictee. Op vrijdag 25 november vanaf 20.00 uur kan iedereen weer aanschuiven voor een dictee, dat weer wordt gepresenteerd door burgemeester Niels Joosten. Dit keer wordt het dictee gehouden in de Kruiskerk aan de Doctor Gunningstraat 27 in Eerbeek. Deelname is individueel mogelijk, maar ook in drietallen. Voorwaarde is dat de deelnemers in de gemeente Brummen wonen, of hier een sociale of economische band mee hebben. Het beste team verdient in eerste plaats de eeuwige roem, maar krijgt ook een bescheiden herinnering. Voor de drie beste individuele prestaties zijn er eveneens prijzen. Aanmelden voor het Groot Brummens Dictee kan tot en met 1 november bij de Werkgroep Taalmarkt, Knoevenoordstraat 36, 6971 LK te Brummen, bij Mia vd Westen, tel. 0575-562524 of bij March van Goor, tel. 0575-562811 of brummensdictee@hotmail.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.