Home / Beekbergen / Wendy gaat naar Zambia

Wendy gaat naar Zambia

BEEKBERGEN / LIEREN – Binnenkort vertrekt Wendy Wingenden uit Beekbergen naar Zambia om daar vier maanden stage te gaan lopen. Ze volgt de opleiding logopedie en gaat in Zambia onder andere kinderen met een spraakachterstand helpen. Ze gaat daarvoor bij verschillende scholen op bezoek. Scholen daar hebben een groot te kort aan allerlei materialen. De kinderen van de Prinses Julianaschool in Lieren brachten spontaan 300 euro voor Wendy bij elkaar. Daar zal ze vast zinvolle dingen in Zambia voor kunnen kopen. Uiteraard was Wendy hier heel blij mee!
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.