Home / Spankeren / Praisedienst ‘Werk in uitvoering’

Praisedienst ‘Werk in uitvoering’

SPANKEREN – Niet alleen de weg heeft onderhoud of een renovatie nodig, ook aan een mensenleven moet gewerkt worden. Maar hoe moet dat werk praktisch in uitvoering worden gebracht…? Hebben wij dit zelf in de hand of leidt iets of iemand ons?
Om deze vragen te beantwoorden organiseert de Evangelische Gemeente Dieren (EGD) op 1 oktober een speciale avond met als thema ´Werk in uitvoering’. Jack Nugter zal het thema op geheel eigen wijze nader belichten. De muziek wordt verzorgd door de EGD Praiseband onder leiding van Klaas van der Hoeven. De avond, die begint om 19.30 uur, wordt gehouden in het gebouw van de EGD (Edyweg 6, Spankeren) en de toegang is gratis. De avond zal informeel worden afgesloten met een drankje.

www.praiseavonddieren.nl
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.