Home / Regio / Strak parkeren…

Strak parkeren…

Een e-mailtje met foto van Carola te Kloeze. Ze schrijft ons: ‘Goed parkeren is niet voor iedereen weggelegd. Buurman parkeert zijn auto niet alleen met de achterkant halverwege de straat, maar ook nog eens tegen een andere geparkeerde auto aan. Normaal? Dacht het niet, maar hij blijkbaar wel. Hij gaf geen gehoor en liet de auto waar hij was.’ Voor de duidelijkheid; de zwarte auto is van de duidelijk ontstemde Carola.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.