100-jarige in Eerbeek

EERBEEK – Feest in De Beekwal in Eerbeek. Daar werd dinsdagochtend gevierd dat mevrouw H. Gerritsen-Plant 100 jaar werd. Uiteraard kwam burgemeester Niels Joosten van de gemeente Brummen haar daarmee feliciteren. Hij sprak haar toe, overhandigde de gemeentelijke fruitmand en voelde zich vereerd dat hij de eeuwling mocht kussen. De grote zaal vol bewoners van de Beekwal genoot mee van het feestje, voordat mevrouw Plant zich met een kleiner gezelschap terugtrok om onder elkaar wat te babbelen onder genot van een borreltje. Ze wilde eerst weten of ze meneer, burgemeester of edelachtbare tegen Joosten moest zeggen, voordat ze verklaarde: “Ze zorgen hier geweldig voor me.”
Mevrouw Gerritsen-Plant woonde lang in Broek, voordat ze op in Eerbeek kwam wonen. Haar gezondheid is nog prima naar omstandigheden en ze heeft het zoals gezegd nog prima naar haar zin in De Beekwal.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.