Zonovergoten Damestrekkertocht Aait Vedan

OOSTERHUIZEN – Zaterdag 24 september werd voor de vierde keer de damestrekkertocht ‘Aait Vedan’ gereden. Dit evenement wordt elk jaar door andere dames uit Oosterhuizen georganiseerd.

Maar liefst zestien trekkers reden mee en sommige bestuursters werden vergezeld door een bijrijdster. Er werd gestart bij de firma Domatrac van de familie Dolman. Zij reden ook mee met de servicewagen, maar gelukkig is die niet nodig geweest. Op deze prachtige herfstdag ging de tocht vanaf Oosterhuizen door de Hooilanden. Dit gebied deed z’n naam eer aan, gehooid werd er! Via de Kopermolen in Klarenbeek werd er naar Loenen gereden. Bij de Groote Modderkolk in Loenen hebben ze heerlijk in het zonnetje genoten van drinken en appeltaart. De weg werd vervolgd met een rondje om Loenen heen en via de Veldhuizen ging de tocht weer naar Oosterhuizen.
Voor de dames leuk om te ontdekken dat er toch nog zoveel zandweggetjes en rustige achter af weggetjes te vinden zijn in de omgeving. In het Dorpshuis in Oosterhuizen hebben de vrouwen nog even wat genuttigd en nagepraat. De reacties waren zeer positief; de dames waren te spreken over de route en vooral was het erg gezellig.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.