Home / Velp / Jagyba Sport & Health zet leden in het zonnetje

Jagyba Sport & Health zet leden in het zonnetje

VELP – Woensdagavond heeft Jagyba Sport & Health in Velp de prijswinnaars van de Active Summer actie in het zonnetje gezet. In de zomerperiode konden de leden van Jagyba Sport & Health stempels verzamelen bij elk bezoek wanneer men kwam sporten. Indien leden voldoende stempels hadden verzameld, kwamen ze in aanmerking voor de bijbehorende verloting. Jagyba heeft de volgende prijzen beschikbaar gesteld voor de verloting: een half jaar gratis sporten, twee mountainbikes, hartslagmeter, gratis deelname aan de Better Belly cursus en een zonnebankkaart. Tijdens deze avond werden de prijzen aan de prijswinnaars overhandigd. Op de foto van links naar rechts: Gerdi Bloemink (half jaar gratis sporten) Marco Kelderman (hartslagmeter), Elsbeth Orth (Better Belly cursus), Bob van Renen (zonnebankkaart), Arjan Goorman (Jagyba) en Ineke Peters (Mountainbike).
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.