75 Jarig bestaan Eerbeekse Schaakclub gevierd

EERBEEK – Het 75 jarig bestaan van de Eerbeekse Schaakclub werd zaterdag door leden en partners gevierd met een gezellig feest op Landal GreenPark Coldenhove. Na een korte feestrede door Hans Gerritsen, volgde een welkomstdrankje en kon het feest beginnen.

De helft van de feestgangers ging vervolgens aan de slag op de bowlingbaan en de anderen toonden hun vaardigheden in het handboogschieten. Na een uurtje werd er gewisseld en zo kon iedereen zich in de twee sporten uitleven. In het restaurant stond inmiddels een koud en warm buffet gereed en iedereen genoot er van. Ter gelegenheid van zijn 40 jarig lidmaatschap van de schaakclub werd Roel Gerritsen tijdens het koude en warme buffet door voorzitter Paul van Berkum gehuldigd. Deze overhandigde hem een door Gerard Schut gekalligrafeerde oorkonde en een cadeaubon. Mevrouw Gerritsen deelde in de hulde, zij kreeg een boeket. Van Berkum had daarna nog een attentie voor de leden die het jubileum hadden georganiseerd te weten Hil v.d. Burg, Hans Gerritsen en Gerrit Nikkels.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.