Buurtcoach de wijk in

DIEREN – De buurtcoach van welzijnsorganisatie Carion trekt de komende week de wijk in. Jos Meerssman is sinds augustus 2011 actief als buurtcoach in Dieren. Buurtcoach is de nieuwe naam voor de oude opbouwwerker. De overheid en het welzijnswerk gaan over op welzijn Nieuwe stijl. Dat betekent dat bewoners meer zelfredzaam en zelf actief moeten zijn. Buurtactiviteiten worden niet meer automatisch georganiseerd. Burgers dienen zelf initiatief te tonen als zij wat willen, maar daar kunnen zij wel hulp bij krijgen, bijvoorbeeld van de buurtcoach. De buurtcoach in Dieren heeft specifiek de taak mee gekregen om ervoor te zorgen dat de onderlinge samenhang tussen de bewoners in de wijk Stenfert toeneemt. De komende week trekt de buurtcoach de wijk in om mensen beter te leren kennen, op dinsdag 27 september van 19.00tot 20.30 uur is Meerssman te vinden op de groenstrook van de Dr. De Visserstraat, op woensdag 28 september op de markt, tussen de kooplui en op vrijdag 30 september heeft hij tussen 15.00 en 17.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur zijn tent opgeslagen bij de Emté supermarkt aan de Tellegenlaan. Men kan altijd vrijblijvend binnenlopen bij De oase aan het Ericaplein.

Tel. 06 – 127806368 (Jos Meerssman)
E-mail. j.meerssman@carion.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.