Kinderen lopen 600 euro bijeen

EERBEEK – Tijdens de pleinmarkt in Eerbeek hebben veertien kinderen deelgenomen aan de sponsoren lopathon. Deze werd gehouden voor het in stand houden van de H. Geestkerk en het Pater Dekkerhuis. Het aantal kinderen viel wat tegen, maar de kinderen hebben een mooi bedrag van 600 euro bijeen gelopen. Allemaal kregen ze een vaantje en de kinderen mochten een cadeautje uitzoeken. Jeffrey Jochems had de meeste rondjes gelopen, 28, en ontving van Ton Kruitbosch, voorzitter van de pleinmarkt, een bon van de Apenheul.
Het gewicht van het krentenbrood was 4145 gram, de winnaar schreef in op 4020 gram en heeft het lekkere krentenbrood ontvangen.
Het aantal doppen dat in de box zat, was 2438. De winnaar gokte dat er 2387 doppen in de box zaten. De winnaar won een juweliersbon. Voor de intekenprijzen werden een kappersbon van Ami, een Geschenkenpakket van Pelikaan en een fles wijn overhandigd.

Op de foto v.l.n.r.: Anouk Denekamp, Chantal Mouw, Brit van Ark, Jeffrey Jochems, Noa Rouland, Michelle Jochems, Femke Heikens, Thijra Zandbergen, Finn Gabriël en Fabian Kruitbosch.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.