Rhienderense herfstmarkt als vanouds

BRUMMEN – De derde editie van de Rhienderense herfstmarkt was zondag weer als vanouds. De ene helft van de zestig kramen was het aanbod van commerciële exploitanten en de andere helft was afkomstig van hobbyisten met tweedehands spullen. “Vorig jaar was dat apart ingedeeld. De ene helft stond aan een kant en de andere ook. Dit jaar stond alles weer door elkaar en dat werd wel gewaardeerd en het zorgde voor sfeer”, aldus Truus Stein, voorzitter van de wijkraad Rhienderen, organisator van de markt. Er werd goed gehandeld.
De kinderen vermaakten zich met het maken van mezenbolletjes. “De hele middag zijn ze druk geweest met verven, knutselen en plakken. De tachtig kinderen die meededen, waren allemaal enthousiast”, vertelt Stein. De mezenbollen in alle kleuren, maten en thema’s werden natuurlijk, gratis, mee naar huis genomen. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.