Zonnig sportweekend Beinum

DOESBURG – Op nationale burendag houdt de wijkraad Beinum in Doesburg traditioneel haar wijkfeest, zo ook dit jaar.

Na de eerste koffie startten ruim tien sportievelingen om met de Beinum RUN. Na een korte warming-up verzorgd door fysiotherapie Martijn Kort, begonnen de deelnemers aan hun eerste ronde van 3,5 kilometer door de wijk.
De deelnemers renden een, twee of drie ronden. De rest van de dag kon iedereen meedoen met voetbal op het Pannaveld, badminton in de sporthal of los gaan op het springkussen. Cafetaria Reinders trakteerde alle kinderen op een ijsje, waar maar liefst 120 keer gebruik van werd gemaakt. Verder speelde het antieke draaiorgel de hele dag en werden de kleinsten leuk geschminkt als vlinder, tijger of lieveheersbeestje.
Op zondagmorgen konden de Beinummers opnieuw aantreden. Ditmaal op het tennisveld waar voor de eerste keer gestreden werd om de Beinum CUP. Zes teams van niet (meer) tennissende wijkgenoten moest aantreden op het tenniscourt. De eerste toernooidag is goed verlopen. Nog twee zondagen wordt er getennist worden om de felbegeerde bokaal.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.