BMK oogst 50 ton appels en peren

BRUMMEN –  Alweer voor het vierde achtereenvolgende jaar heeft een aantal leden van het Brummens Mannenkoor gedurende veertien dagen appels en peren geplukt bij de vaste fruitteler in Wilp. In totaal werd 50 ton geoogst.

Dinsdag 20 september was de laatste plukdag voor de leden van BMK, hoewel er nog veel appels en peren te oogsten vielen. Het BMK gaat zich echter nu weer concentreren op de komende jubileumconcerten. Voor de bestrijding van de hieraan verbonden, is onder andere het bedrag dat verdiend is met het plukproject bestemd. Kaarten voor de jubileumconcerten op 11 en 12 november zijn al verkrijgbaar bij de leden van het koor en de bekende voorverkoopadressen in Brummen, Wiegman en Troost, en Eerbeek (Primera).

Foto Kisten met appels en peren worden door leden van het BMK afgevoerd
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.