Gewonde bij verkeersongeval op Hoofdstraat Velp

VELP – Een 20-jarige scooterrijder uit Arnhem is zondagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval met een automobiliste in Velp. Hij liep daarbij letsel op aan de enkel en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond half zeven reed de Arnhemmer over de Hoofdstraat in Velp, in de richting van Arnhem. Een 22-jarige automobiliste uit Rheden reed de man tegemoet over de Hoofdstraat, in de richting van Rheden. Ter hoogte van de Parkweg sloeg de automobiliste linksaf. Daarbij zag de Rhedense de Arnhemmer kennelijk over het hoofd. De scooterrijder probeerde nog te remmen maar ging onderuit en botste tegen de zijkant van de auto. De man werd met letsel aan zijn enkel naar het ziekenhuis gebracht. De dienst verkeersongevallenanalyse van de politie Gelderland-Midden heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.