Sentimental Journey in Beverode

DIEREN – De Vrienden van Beverode in Dieren hebben onlangs weer een leuk feestje gehouden, dit keer met het thema Sentimental Journey. Bij binnenkomst konden de gasten gelijk een biertje drinken in de Mess en zitten in de huiskamer, in jaren 40 / 50 stijl. In drie dagen werd een muzikale reis vanaf 1920 gemaakt. Diverse optredens passeerden de revue, zoals van de Andrew Sisters en vera Lynn, De Selvera’s en Dorus. Na een muzikale quiz genoot een ieder van een heerlijk pannenkoekenbuffet. Het trio de lady and her gentlemen sloot af. De bewoners hebben genoten van het driedaagse evenement.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.