Heerlijke rommelmarkt in Hummelo

HUMMELO – De Stichting Vrienden van de Hummelose Kerk had dit jaar voor het eerst de organisatie van de traditionele rommelmarkt in handen. Het was al vroeg erg druk en dat bleef het de hele dag. Er waren veel kramen, die opvallend mooie artikelen verkochten. Deze rommelmarkt kan dan eigenlijk ook beter een curiosamarkt heten, want de artikelen die er lagen waren over het algemeen van een mooie en goede kwaliteit. Soms leek het zelfs tegen antiek aan te zitten. De terrassen in de omgeving zaten ook vol want, na het slenteren over deze markt was een koele dronk zeer welkom. Leuk item was nog dat er echt antieke auto’s Hummelo aandeden, dus was het ook nog genieten van al deze mooi gerestaureerde automobielen – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.