PAK Rozendaal tegen financiering van geluidsscherm langs A12

ROZENDAAL – Politieke partij PAK, Progressief Akkoord Rozendaal, van Rozendaal stemt tegen een verhoging van het geluidsscherm langs de snelweg A12. Dat bleek tijdens de raadsvergadering van 20 september.

In de visie van het PAK is het voorstel om 1,1 miljoen euro uit te trekken gebaseerd op drijfzand. Er is nog geen onherroepelijk bestemmingsplan voor de voorgenomen nieuwbouw op de Del 6 en 10. PAK onderbouwt dat de BGR en Rosendael ’74 ervan uitgaan dat de 1,1 miljoen wordt opgehoest door de toekomstige bewoners van deze nieuwbouwwijk. PAK vreest dat wanneer er onverhoopt iets tegenzit, bijvoorbeeld met de verkoop van de woningen, dat alle inwoners van Rozendaal voor het bedrag op kunnen draaien. “Wij zijn niet tegen het scherm, maar wel fel tegen de wijze van financiering, namelijk uit de woningbouw op de Del 6 en 10”, aldus de PAK-fractie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.