World Cup Eerbeekse Boys geopend

EERBEEK – De nieuwe World Cup Voetbalcompetitie voor zes- tot achtjarigen van sv Eerbeekse Boys is onlangs van start gegaan. De jonge spelers hebben zich voorgesteld aan het publiek voor de streekderby tussen Eerbeek en Loenen. Onder luid applaus kwamen de acht teams het veld op, gekleed in de kleuren van de landen waarvoor ze spelen. Het eerste elftal vormde een heuse erehaag. Bij de hoofdtribune mochten de kinderen voor het publiek plaatsnemen. Matthij van Tetering van Plus, die ook dit jaar de World Cup sponsort, opende het seizoen officieel en schoot mega confettislingers de lucht in. Hierna speelden alle teams hun eerste wedstrijd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.