OBS Beekbergen voor KiKa

OBS Beekbergen heeft met een fancy fair een project voor KiKa afgesloten. De hele week hebben de leerlingen allerlei manieren bedacht om geld in te zamelen. Zo hebben ze onder andere lege flessen opgehaald. Op de maandagmiddag van de fancy fair was er een gezellige drukte op het schoolplein. Er werden cakejes verkocht, evenals de welbekende KiKa-beren. Daarnaast waren er veel leuke acties die door de kinderen zelf zijn bedacht. Dit alles leverde meer dan 2000 euro op. De totale opbrengst zal nog hoger uitvallen, aangezien de inhoud van de collectebussen nog geteld moet worden en de KiKa-beren nog langer te koop zijn op school.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.