Zes IJsselruiters vierde op NK

BRUMMEN – Het zestal van RV de IJsselruiters dat in augustus kampioen van Gelderland / Flevoland werd, nam afgelopen weekend deel aan de Nederlandse Kampioenschappen. Onder toeziend oog van een grote groep supporters en reserve-amazone Annelien Bleijswijk reed het zestal, bestaande uit Marion Willems – Breukink, Berdien Limpers, Brigitte Braaksma, Stefanie Man in ’t Veld, Katinka van de Weerden en Lonneke Prins, een nette dressuurproef, onder aanvoering van commandante Annalies Harenberg. Het team eindigde met 160 en 161 punten op de vierde plaats, drie procent verwijderd van de eerste plaats.

Op de foto v.l.n.r. Annelien, Katinka, Stephanie, Brigitte, Lonneke, commandante Annalies Harenberg, Berdien en Marjon.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.