Disko Pellen herleeft

DREMPT – De organisatie is zeer te spreken over de belangstelling voor en het feest in de kermistent in Achter-Drempt. Daar werd een avond gehouden voor de mensen die vroeger vaste gasten waren van de Disko’s (toen nog met een k) in de toenmalige zaal Pellen in Drempt.
Zo’n vierhonderd mensen kwamen op de disko-avond af, waar voornamelijk muziek uit de jaren ‘80 en ‘90 werd gedraaid. Er hing een geweldig sfeertje, er werden samen herinneringen opgehaald, maar er werd vooral veel gedanst op muziek van Snap, Michael Jackson, Madonna, Anita Meijer, UB40, Rolling Stones, Simple Minds en nog veel meer. Elke disko-ganger heeft wel een paar van zijn favoriete nummers gehoord.
Met medewerking van Fortuna Drive-in Show werd het een super-avond en mede door alle positieve reacties hebben ook de dames van de organisatie een geweldige avond gehad.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.