Groepsbegeleiding in het Tjark Riks Centrum

EERBEEK / BRUMMEN – In het Tjark Riks Centrum in Eerbeek draaien er op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur groepen voor 55-plussers uit de gemeente Brummen die een AWBZ indicatie hebben voor groepsbegeleiding. Het is een sociale dagvoorziening van Stichting Welzijn Brummen.
De groepen bestaan uit maximaal twaalf personen en worden begeleid door activiteitenbegeleidsters en vrijwilligers. Voor de groepsleden kan het vervoer worden verzorgd en er wordt tussen de middag gezamenlijk tafel gedekt en warm gegeten. Buiten persoonsgerichte activiteiten worden groepsactiviteiten aangeboden. Op dit moment zijn er plaatsen vrij op dinsdag en donderdag. Een ieder die geen indicatie heeft, kan deze aanvragen. Loket Wegwijs kan daarbij helpen. Kennismaken kan op alle dagen en neem gerust iemand mee. Maak eerst een afspraak met de activiteitenbegeleidsters via tel. 0313 – 655388.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.