Home / Velp / Nieuwe leden gezocht voor Velps koor Nootabene

Nieuwe leden gezocht voor Velps koor Nootabene

VELP – Iedere woensdagavond is het Velpse koor Nootabene druk in de weer met noten in alle toonsoorten, maten, kleuren en stijlen. Klassiek, jazz, close Harmony en pop; van alles wordt geproefd. Komend voorjaar wordt het twaalf en een half jarig jubileum gevierd met een groot feest.
Voor het nieuwe zangseizoen zoekt Nootabene vooral nieuwe tenoren en bassen. Sopranen, mezzosopranen en alten zijn ook van harte welkom. Tijdens de eerste repetitieavonden, 14, 21 en 28 september is er tevens een open avond, van 19.30 tot 21.30 uur in de Prins Bernhardschool aan de Reigerstraat 4. Vooraf kan men contact opnemen met Suzanne Spijkerman via tel. 06 – 55831013 of via e-mail. suzanne@halma.nl.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.