Home / Dieren / Geslaagd toernooi bij Boul’Animo

Geslaagd toernooi bij Boul’Animo

DIEREN – Op het complex van Boul’Animo in Dieren werd afgelopen zondag het open HIJ/ZIJ toernooi gespeeld, ook dit jaar weer met internationale deelname. Vanaf 10.30 uur werd gestreden om de mooie prijzen. Na twee voorgelote partijen volgde indeling in poules, waarna nog drie rondes werden gespeeld. Er viel voor het publiek heel wat te genieten in de bekende, gezellige sfeer. In de finale wisten Marco Zeitsen en Sheila Duin (Apeldoorn) de toernooizege voor zich op te eisen door een 13-3 zege op het duo Ab Severyn/Hermien Shaik (Doetinchem). Diverse leden van het organiserende Boul’Animo leverden uitstekende prestaties, getuige de derde plaats van Hermi Hulsman met Theo van de Meer. Lea en Henk Schoolderman wisten in de B poule de eerste plaats te behalen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.