Home / Dieren / Vael Ouwe Tocht beleeft zaterdag 35ste editie

Vael Ouwe Tocht beleeft zaterdag 35ste editie

DIEREN – RTC de Veluwerijders en de Koninklijke Gazelle uit Dieren houden zaterdag weer de Vael Ouwe Tocht. Een deel van de opbrengst van deze 35ste editie gaat dit jaar naar de stichting villa Joep.

Deze stichting wil neuroblastoom kinderkanker de wereld uit helpen door de overlevingskansen voor ieder kind met deze aandoening stelselmatig te verhogen. Van elke inschrijving gaat 1 euro naar stichting Joep.

De Vael Ouwe is een uitdagende fietstocht over de Veluwe met afstanden van 50, 100 en 160 kilometer. Wethouder Hans Elsenaar van de gemeente Rheden schiet om 07.00 uur de eerste deelnemers van de 160 kilometer weg op het Gazelle-terrein in Dieren. Onderweg zijn er verzorgingsposten, mogelijk gemaakt door Albert Heijn Dieren, 3-action Sportdrank en SOS-International. De finish is door de montagehal van de Gazelle. Iedere deelnemer ontvangt bij de finish een unieke jubileummedaille. De voorinschrijving is al gesloten, maar op 25 juni is er nog daginschrijving mogelijk.

Meer informatie op: www.valeouwe.nl; tel. 0313 – 422492, Rudy Baan
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.