Home / Rheden / Man loopt langs het spoor in Rheden

Man loopt langs het spoor in Rheden

RHEDEN – De politie kreeg woensdagmorgen een melding over een man die in Rheden langs of over het spoor liep. Hij zou bij de Parralelweg lopen. Agenten gingen daar naar toe en zagen daar inderdaad een man langs het spoor lopen. De agenten stapten uit de wagen en liepen op de man af, die het bos was ingelopen. Zij spraken hem aan en vroegen hem om zijn identiteitsbewijs. Deze had hij niet bij zich. Hierop werd de 39-jarige man (woonplaats is nog onbekend) aangehouden voor het niet kunnen tonen van een id-bewijs. Het is nog onduidelijk waarom de man bij het spoor liep.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.