Home / Doesburg / Doesburger aangehouden voor belediging

Doesburger aangehouden voor belediging

DOESBURG – Een 21-jarige fietser uit Doesburg is woensdagavond aangehouden voor belediging.

Agenten wilden de man controleren op de Kraakselaan in Doesburg, maar toen zij stopten om de fietser aan te spreken, reed de figuur de Julianastraat in. Even verderop in de wijk (op de Prins Hendrikstraat) kwamen zij de fietser weer tegen. De Doesburger werd aangehouden. De agenten vertelden hem dat zij de fiets wilden controleren. Hierop zou de Doesburger zich recalcitrant hebben opgesteld en zou hij de agenten hebben beledigd. Aan het verzoek zich te gedragen werd geen gehoor gegeven. Vervolgens werd de fietser aangehouden voor belediging.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.