Home / Eerbeek / Inbrekers in Eerbeek betrapt

Inbrekers in Eerbeek betrapt

EERBEEK – De politie heeft woensdag na een melding van een getuige, drie verdachten aangehouden voor een inbraakpoging bij een woning aan de Charlotte van Bourbonlaan in Eerbeek. Zij zijn ingesloten voor verhoor.

Een getuige zag rond 12.00 uur een verdachte situatie bij de woning en belde meteen de politie. Hierbij werd een goed signalement van de betrokken personen doorgegeven. Agenten gingen met spoed naar het opgegeven adres en zagen de drie verdachten net wegrijden. Daarop hebben ze de auto staande aangehouden en de inzittenden, een 18-jarige Apeldoorner, een 17-jarige jongen uit Warnsveld en een 19-jarige Zutphenaar, gearresteerd. Zij zijn voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. Bij onderzoek aan de woning bleek er een raam te zijn geforceerd, maar het was de daders niet gelukt om binnen te komen. De politie maakt proces-verbaal op.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.