Home / Doesburg / Gerrit Zalm opent ABN-Amro Doesburg

Gerrit Zalm opent ABN-Amro Doesburg

DOESBURG – Het ABN-Amro kantoor in Doesburg, is donderdagochtend geopend door bank-topman Gerrit Zalm. Na een ingrijpende verbouwing kon het kantoor weer worden opengesteld voor klanten.

“Door wateroverlast in de week voor Kerst hebben we ons kantoor voor langere tijd moeten sluiten. Een installateur had een fout gemaakt bij de cv-ketel op de bovenverdieping… Op 20 december liep het water hier letterlijk de deur uit”, aldus Bart Smits, Kantoordirecteur Doesburg en Didam.
De bank was maanden gehuisvest in een noodunit. Van de noor een deugd gemaakt, werd namelijk besloten het hele bankgedeelte grondig te renoveren. Smits: “De inrichting is helemaal aangepast aan het bankieren Anno Nu. Ruim, overzichtelijk en veel aandacht voor de privacy.”

Voormalig minister van financiën Gerrit Zalm, huidig Voorzitter Raad van Bestuur ABN-AMRO, opende de bank middels het oplossen van een digitale puzzel op een groot touchscreen. “Het is sinds lange tijd dat ik weer eens een bank mag openen”, grapte hij. “We deden ze de laatste jaren vooral dicht.” Hij toonde zich content met het resultaat van de vernieuwing van zijn bank in Doesburg. Aan moderne balies worden klanten geholpen, door samen op een beeldscherm bankzaken te verrichten. “Dat is de nieuwe bank”, aldus Zalm. “Niet tegenover elkaar aan een balie, maar náást elkaar.”
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.