Home / Eerbeek / Succesvol voetbaltoernooi

Succesvol voetbaltoernooi

EERBEEK – Verschillende gelegenheidsteams hebben vol vuur gestreden tijdens een voetbaltoernooi op het veld van de EHTC in Eerbeek. Acht teams, waaronder teams van de politie, Jumbo supermarkt, Plus supermarkt, voetbalvereniging Anadolu, bezoekers van het jongreencentrum en (hang)jongeren, gingen de sportieve strijd met elkaar aan. De finale ging tussen Plus en Anadolu, maar uiteindelijk gingen de supermarktmedewerkers er met de titel vandoor. Doel van dit toernooi was om politie en jongeren op een andere manier met elkaar te laten kennismaken dan de manier die ze gewend zijn. Het is dan ook georganiseerd door politie, jongeren en het jongerenwerk van Stichting Welzijn Brummen. In totaal ruim 120 bezoekers en deelnemers kwamen hier op af. Aangezien het toernooi zonder noemenswaardige incidenten is verlopen, en er wederzijds respect was, zowel op het veld als erbuiten, was dit een groot succes te noemen. Omdat er erg veel animo was voor deelname, en de reacties achteraf positief waren, zal dit initiatief zeker een vervolg krijgen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.