Home / Eerbeek / Olympische dag

Olympische dag

EERBEEK – Korfbalvereniging Eerbeek hield voor alweer de 45e keer een Olympische Dag voor de jeugd. Om 10.00 uur werd de Olympische vlam ontstoken, nadat deze met het C1-team van de vereniging een rondgang door het dorp had gemaakt. Er stonden diverse onderdelen op het programma, die door de 85 kinderen werden afgewerkt. Er waren 174 houden, zilveren en bronzen medailles te verdelen. Alle kinderen kregen sowieso een diploma en een bidon, als herinnering aan deze dag. Na afloop was een ceremonie, waarbij de medailles werden omgehangen. Aan het eind van de dag was de finale van de korfbalronde. De winnaars hier waren, in de categorie vijf tot en met acht jaar: 1. Julia de Ruiter, 2. Rick Bosch en 3. Tessa Gerritsen, en in de categorie negen tot en met twaalf jaar: 1. Bente Stokkink, 2. Dione Valkenburg en 3. Mike Preusterink. De volgende, 46e, Olympische dag is op zaterdag 16 juni volgend jaar.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.