Home / Bronkhorst / Letskring Brummen / Eerbeek groeit

Letskring Brummen / Eerbeek groeit

BRUMMEN – De onlangs opgerichte Letskring Brummense Bramen telt inmiddels alweer twintig leden. Enkelen van hen werken momenteel aan een website en een systeem om de bramen, waarin gehandeld wordt, te verwerken Binnen de Letskring worden tal van diensten onderling uitgewisseld en zijn allerlei spullen te leen. Daarnaast is de Letskring ook een sociale activiteit. Twee keer per maand is er een (k)letscafé bij de Vroolijke Frans aan de Knoevenoordstraat in Broek. Iedere inwoner van de gemeente Brummen is daar welkom om de sfeer te proeven en wellicht te kijken of deelname aan de Brummense Bramen iets voor hem of har is. Ook wordt een zomerprogramma opgesteld, met iedere woensdagavond een gezamenlijke activiteit.

Marita Klein, tel. 06-13576825;kleibes@hetnet.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.