Home / Bronkhorst / IJsselboei hoopt op behoud Andreaskerk

IJsselboei hoopt op behoud Andreaskerk

BRUMMEN – De Rooms-Kaothlieke kerk heeft aangekondigd de Andreaskerk in Brummen te willen sluiten. Shantykoor de IJsselboei hoopt dat de gemeente Brummen zich in wil zetten om het gebouw en het omliggende terrein voor het dorp te behouden. De leden zien er mogelijkheden voor het geven van voorstellingen, concerten en festivals. Daarnaast zou het onderdak kunnen bieden aan een soort van dorpshuis of Kulturhus. Het koor vraag de gemeente om te onderzoeken of het terrein behouden kan blijven. Om te zien of er meer belangstelling is buiten de IJsselboei, is het idee ook bij de Culturele Stichting Gemeente Brummen gedeponeerd.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.