Home / Dieren / Gelregym sluit turnseizoen af

Gelregym sluit turnseizoen af

DIEREN – De Dierense turnvereniging Gelregym heeft een succesvol en actief turnseizoen achter de rug. Een aantal turnsters heeft bijvoorbeeld een finaleplaats behaald op de regiokampioenschappen. Kimberley Nusselder, Marit Trentelman en Noë Assink hebben zelfs goud behaald. Na de zomer gaan de trainingen weer van start in de nieuwe moderne sporthal van De Tender in Dieren. Gelregym houdt om de twee jaar een groot, avondvullend optreden, waar alle leden aan meedoen. Dit jaar is dat in november in Theothorne. Het optreden krijgt het thema Reis om de Wereld. Wie eens wil komen kijken bij Gelregym, kan twee gratis proeflessen volgen, meer hierover staat op www.gelregym.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.